torsdag, marts 26, 2009

Photopop og Ramsgaard Image Lab


Photopop kan nu fortælle at vi har indledt et samarbejde med Ramsgaard Image Lab omkring billedbehandling og redigering af billeder til en række opgaver. Ikke nok med det, men "RIL" kommer også til med at dele lokaler med os i fremtiden, så nu kan vi tilbyde denne service "inhouse" til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi glæder os til vores fremtidige samarbejde med Peter Ramsgaard og vi er sikkre på at det vil give mange gode og spændende resultater.

onsdag, marts 04, 2009

PREMIERE PÅ NY PHOTOPOP WEBSIDE




Så kom den!!! Dagen hvor vi kan præsentere vores ny hjemmeside, den har været længe undervejs men nu er den her.
Den er noget anderledes bygget op end vores tidligere, istedet for en branche relateret portfolio som fashion, industri osv. så vil denne side bestående af projekter. Det vil sige at hvert job eller fotoserie har sit helt eget link hvilket gør at den er nemmere at vende tilbage til, du skal blot se efter om der er nye projekter! Enkelstående billeder eller serier på under 3 billeder vil typisk være at finde i den del der kaldes "Portfolio".
Husk at denne blog er udstyret med RSS feed, så om enten du abbonerer på det, eller har valgt at følge blog´en som "follower" så vil du automatisk få besked når siden opdateres.

www.photopop.dk
god fornøjelse.
Runolfur.

mandag, marts 02, 2009

Leje af studio





Det er muligt at leje vores studio i Norsgade til opgaver eller andet lignende. Filmfotografer kan også få gavn af vores lokaler da studioet er udstyret med en såkaldt "flying" og vinduerne har mørklægningsgardiner, som ved et tryk på en knap afsklærmer alle vinduer i studioet. Der er også muligt at kom til stationær/mobilt flashudstyr som hovedsagelig består af Broncolor / Visetec mærket.
Ring til Runi på 20463060 for oplysninger af pris og tid.